Dijkgraaf 17
6921 RL Duiven
The Netherlands

Beluchters Bodem

Verzwaarde Diffusor

Economische beluchter met een ingebouwd gewicht, waardoor er geen ophanging of houder nodig is. Ideaal toe te passen in waterbakken bij viskwekerijen of watertechnische installaties.

Diffusor Houder Mini

Plug & play demontabele zinkende 5 m3/h beluchter voor fijne bellen beluchting vanaf de bodem van een watersilo of water bak in de glastuinbouw.

Diffusor Houder ODH.001

Plug & play demontabele zinkende 10 m3/h beluchter voor fijne bellen beluchting vanaf de bodem van een watersilo of water bassin in de glastuinbouw.

Diffusor Houder ODH.002

Plug & play demontabele zinkende 20 m3/h beluchter voor fijne bellen beluchting vanaf de bodem van een watersilo of water bassin in de glastuinbouw.

Diffusor Houder ODH.004

Plug & play demontabele zinkende 40 m3/h beluchter voor fijne bellen beluchting vanaf de bodem van een watersilo of water bassin in de glastuinbouw.

Rack Beluchter

Op specificatie gemaakte hoog debiet beluchter met 5 tot 10 diffusorbuizen. De beluchter is direct klaar voor gebruik in grote water bassins en oppervlakte water.

Membraan Rack Beluchter

Mobiele beluchtingsoplossing voor het beluchten van sterk vervuild afvalwater, zoals bij de RWZI of industriële zuiveringen.