Dijkgraaf 17
6921 RL Duiven
The Netherlands

Beluchters Bodem

Verzwaarde Diffusor

Economische beluchter met een ingebouwd gewicht, waardoor er geen ophanging of houder nodig is. Ideaal toe te passen in waterbakken bij viskwekerijen of watertechnische installaties.

Diffusor Houder ODH.005

Plug & play demontabele zinkende 5 m3/h beluchter voor fijne bellen beluchting vanaf de bodem van een watersilo of water bak in de glastuinbouw.

Diffusor Houder ODH.010

Plug & play demontabele zinkende 10 m3/h beluchter voor fijne bellen beluchting vanaf de bodem van een watersilo of water bassin in de glastuinbouw.

Diffusor Houder ODH.020

Plug & play demontabele zinkende 20 m3/h beluchter voor fijne bellen beluchting vanaf de bodem van een watersilo of water bassin in de glastuinbouw.

Diffusor Houder ODH.040

Plug & play demontabele zinkende 40 m3/h beluchter voor fijne bellen beluchting vanaf de bodem van een watersilo of water bassin in de glastuinbouw.

Rack Beluchter

Hoog debiet beluchter met 5 diffusorbuizen. De beluchter is direct klaar voor gebruik in grote water bassins en oppervlakte water.

Membraan Rack Beluchter

Mobiele beluchtingsoplossing voor het beluchten van sterk vervuild afvalwater, zoals bij de RWZI of industriële zuiveringen.