Dijkgraaf 17
6921 RL Duiven
The Netherlands

Oxydent DO Meter

Betaalbare waterdichte handmeter om eenvoudig opgeloste zuurstof in water te meten. De Oxydent DO meter komt qua specificaties overeen met de topmerken maar tegen een veel gunstigere prijs.

oxydent-do-meter.jpg

**UITVERKOCHT**

Beschrijving

De Oxydent DO (Dissolved Oxygen) meter kan qua specificatie op tegen de bekende merken als Oxyguard, Hanna, YSI e.a. maar dan voor een beduidend lagere prijs. Het is de ideale meter voor alle toepassingen waarbij het opgeloste zuurstof percentage in water moet worden gemeten, zonder verdere functies die men in het merendeel van de gevallen toch niet gebruikt. Zeer gebruiksvriendelijk. Iedereen kan er mee overweg.

De Oxydent elektronische zuurstofmeter is zeer eenvoudig in gebruik. Meet de temperatuur, opgeloste zuurstof verzadigingspercentage en hoeveelheid (mg/L) in het water met een druk op de knop. Ook het kalibreren van de meter voor een nauwkeurige meting gaat met een druk op de knop. Voor de meer geavanceerde metingen kan ook de zoutgehalte compensatie en atmosferische drukverschil worden ingesteld. Als de meter bijvoorbeeld in zoutwater wordt gebruikt of in de bergen. De meter is waterdicht en blijft drijven. De membraankop met elektrolyt is eenvoudig te vervangen. Standaard worden er reserve elektrolyt en membraankoppen mee geleverd, maar deze zijn natuurlijk altijd na te bestellen zodat u jarenlang plezier heeft van uw Oxydent DO meter.


Specificaties

Details: Performance:
Opgeloste / Dissolved O2 0 tot 20 mg/l
Verzadigings/ Saturation 0 tot 200 %
Temperature 0 tot 50 ºC
Zoutgehalte/ salinity compensation 0 – 50 g/l
Temperature & pressure compensation yes / yes manual
Nauwkeurigheid/ Accuracy +/-2%
Battery type 4 x 1,5V
Parameters O2 mg/l +verz.%+ temp
Sensortype Galvanisch
Vervangbare /replaceable sonde ja
Display Graphic backlit
Waterproof IP 57
Garantie / warrenty 1 jaar

Oxydent Do Meter SetVerpakking

De Oxydent DO meter wordt in een handige koffer geleverd samen met 2 extra membraankappen, een flesje elektrolyt, vier 1,5V batterijen, handig ophang koord, polijstpapier en een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

Code Details
ODM.001 Oxydent DO Meter set
ODM.002 Oxydent DO Meter 2 membrane caps
ODM.003 Oxydent DO Meter 50 ml electrolyte

Downloads

Gebruiksaanwijzing (NL)

Manual (EN)